« tornar 05/05/2018

Introducción a la diversidad sexo-afectiva y de géneros. Una mirada afirmativa-relacional

Introducción a la diversidad sexo-afectiva y de géneros. Una mirada afirmativa-relacional.
L'objectiu principal del curs és la comprensió de la diversitat afectiu sexual i de gènere en la societat actual, prendre consciència de les principals necessitats del col·lectiu LGTBI i adquirir recursos per acompanyar a aquestes persones en els processos d'acceptació i afirmació de l'orientació del desig i del gènere sentit.

Adreçat a: El curs està dirigit a professionals que treballen amb persones del col.lectiu lgtbi en qualsevol àmbit assistencial: professionals de la psicologia, personal sanitari, treballadors/es socials, psicoterapeutes, estudiants etc... I qualsevol persona que estigui interessada en aprofundir en aquestes temàtiques.

Docent:  Araceli Baíllo Mompeán.

Observacions: Es farà el mateix seminari en dos dates diferents, un a R-Inicia a Tarragona i un altre a la seu de l’ACPP.

Dates seminari al  Centro Psicológico R-Inicia  C/ Felip Pedrell, 12  Esc. 2  1r 1a  43005 Tarragona:  Dissabte, 10 i 17 de febrer de 2018. 

Dates seminari a la seu de l’ACPP: Dissabte, 28 d’abril i 5 de maig de 2018.

Horari:  De 10 a 14 hores

Durada: 8 hores ( 2 sessions).

Preu: Associats  64 €. No associats 104 €


INSCRIPCIONS

Us hi podeu inscriure emplenant el formulari que es descarrega en el enllaç d'abaix També el podeu sol·licitar per e-mail, a secretaria@psicoterapeuta.org o bé trucant al 93 212 78 96 (Marga).

Per confirmar la plaça és imprescindible que hagueu enviat el full d’inscripció i el comprovant de pagament, una setmana abans de l'inici del seminari (o prèvia consulta de places disponibles)  a: secretaria@psicoterapeuta.org

Us confirmarem la reserva per correu electrònic, quan haguem rebut tot a Secretaria.

--------------------------------------------------------------------

                                   306_0_Full_inscripcio_FC_2017-18.docx